Järjestämme maakuntapäivänä 31.8.2019 erityisesti lapsiperheille suunnatun tapahtuman Kontiolahden sataman alueella.

Mukaan mahtuisi innokkaita toimijoita. Tarkoituksena on saada eri sukupolvet ja kaikki kyläläiset samaan tapahtumaan, siirtää kulttuuriperinnettä vanhemmilta nuoremmille, osallistaa paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä mukaan tapahtuman organisointiin ja järjestelyihin, sekä tuoda kehittyvää Kontiorantaa alueena esille.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Haluamme antaa kaikille kyläläisille mahdollisuuden kulttuurillisiin elämyksiin. Pyydämme tapahtumaan mukaan yhdistyksiä, yrityksiä, sekä lapsijärjestojä, työttömien ja vanhusväestön edustajia.

Jos haluat osallistua, tai sinulla olisi hyvä idea, ota rohkeasti yhteyttä!

Vaikka toiminta- alamme koskeekin lähinnä lapsia, haluamme mahdollisuuksien mukaan myös vanhemmat sukupolvet jakamaan omaa tietotaitoaan ja saada myös iäkkäämmälle väestölle samat elämysmahdollisuudet kuin nuorillekin.

Kylätalon osoite

E-MAIL: kontioniemen.kylayhdistys @gmail.com